Izdelki

Prilagojene rešitve za posebne trenutke. Najlepše je personalizirano darilo, s katerim pokažete, da ste resnično mislili na osebo. S svojim besedilom ustvarite unikatno personalizirano darilo, ki bo še posebej navdušilo. Vaše želje, misli in voščila so lahko kaligrafsko izpisana ali prostoročno gravirana.

Kaligrafije vsekakor ne moremo pohitriti. Njene hitrosti ne smemo in ne želimo poenačiti s hitrostjo rokopisa. Iz tega razloga je za vaša naročila potreben določen čas. Reprodukcije originalne kaligrafije vam bomo poslali v roku 3 delovnih dni. Daljši teksi bodo izdelani v štirinajstih ali celo dvajsetih dneh, odvisno od količine besedila. Podrobnejše informacije o rokih so navedene pri posamičnih primerkih.

Ste povabljeni na poroko ali pa kakšno drugo zabavo? Ne glede na to za kakšen dogodek gre, se povabilu verjetno ne boste odzvali praznih rok. Za ta namen so v trgovini na izbiro kvalitetna vina, ki lahko z graviranim kaligrafskim sporočilom postanejo edinstveno brezčasno darilo. Še posebej primerna so kot poročna darila ali darila za fantovščino ali dekliščino.