Za vaš dogodek

Eden izmed trendovskih postopkov, ki imenitno sodelujejo s kaligrafijo, je graviranje. Pri graviranju gre za obliko trajne dekoracije izdelka in vrezovanje dizajna v samo površino.  Predstavljajte si prestižno steklenico viskija, konjaka ali vina, na kateri je v kaligrafski pisavi vgravirano, in s pozlato poudarjeno posebno posvetilo očetu s strani ljubečega sina. Ali pa dolgo želeno stekleničko dišave za ženo, na kateri je vgravirano prelepo in globoko sporočilo njenega moža. Dragi moji, verjemite, stopili ji boste srce.

Kaligrafija Slovenija - Literas kaligrafija

Kaligrafija

Graviramo popolnoma ročno. Naše ročno graviranje ne vključuje laserskega graviranja. Zato lahko gravuro dodamo tudi na izdelke, ki niso primerni za lasersko graviranje. Skupaj z vami izberemo kaligrafsko pisavo, ki se kar najbolje poda priložnosti za katero ste izbrali darilo. Za lep končni videz dizajn dodatno poudarimo z zlatim ali srebrnim premazom. Tako bo vaše darilo še bolj posebno.

Graviranje na steklenico

V&O

Za graviranje so primerna vina, dišave, parfumi, in seveda viski ali konjak steklenice, dekanterji, noži in lopatke za torte, stekleničke za vodo ali termos stekleničke. Graviranje ni možno na steklenice, ki so že brušene saj na takšnih površinah graviranje ni vidno. Nekatere stekleničke imajo premaz z videzom brušenega stekla, ki se ob graviranju odlušči. Tudi šampanjci in penine niso povsem primerni za graviranje, saj so steklenice pod pritiskom in lahko nevarno počijo že med graviranjem ali tudi kasneje po končanem postopku graviranja. Iz tega razloga jih graviramo le izjemoma. Postopek graviranje namreč posega v samo površino steklenice in lahko uniči njeno integriteto. Nekaj steklenic za lažjo izbiro najdete v naši trgovini, lahko nam pošljete tudi svojo z izbranim besedilom in tako skupaj ustvarimo prečudovito personalizirano darilo.

Ročno gravirana steklenica

Preverite izdelke v trgovini

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaTrgovina